DPÜ’den Kütahya Bilimle Şenleniyor Projesine Destek

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ile Kütahya İl Millî Eğitim Müdürlüğü arasında ‘Kütahya Bilimle Şenleniyor’ projesinin uygulanmasında karşılıklı yardım ve iş birliğini öngören protokol imzalandı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ile Kütahya İl Millî Eğitim Müdürlüğü arasında karşılıklı yardım ve iş birliği protokolü imzalandı.

Rektörlük makamında gerçekleşen tören üniversitemize gelen Kütahya İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit’i Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal karşıladı. Düzenlenen imza töreninde Prof. Dr. Kâzım Uysal ve Hasan Başyiğit, ‘Kütahya Bilimle Şenleniyor’ projesinin uygulanması sırasında iki kurum arasında karşılıklı yardımlaşma ve iş birliğini öngören protokole imza attı.

İmzalanan protokole göre, DPÜ İLTEM, şenlik süresince 3 Boyutlu Yazıcı ve Mikroskop etkinliği düzenleyecek, Eğitim Fakültemiz projede gönüllü olarak yer alacak 20 öğrencimizle etkinlikler yürütecek, Mühendislik Fakültemizde hazırlanan ve yenilenebilir enerji ile çalışan araç, şenlik alanında sergilenecek ve Fizik Bölümümüze ait teleskop da etkinlik için tahsis edilecek.

Öte yandan protokole ile şenlik için hazırlanacak görsellerle öğrencilerimizin ve personellerimizin etkinlikten haberdar edilmesi ve öğretim üyelerimizin Kütahya Bilim Şenliği’nde konuşmalar yapması da karara bağlandı.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 21 Aralık 2020, Pazartesi / 1303 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler