Türkiye Futbol Federasyonundan Dekanımız Acet’e Görev

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Acet, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Süper Lig’in 11. haftasında oynanacak Gençlerbirliği – Aytemiz Alanyaspor maçına üst klasman temsilcisi olarak atandı.

Spor Bilimler Fakültemizin Dekanı Prof. Dr. Mehmet Acet, Süper Lig’de üst klasman temsilcisi olarak görevlendirildi.

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) resmi sitesinden yapılan açıklamada Süper Lig’in 11. haftasında 5 Aralık Cumartesi günü Ankara Eryaman Stadyumu’nda oynanacak ve saat 13.30’da başlayacak Gençlerbirliği – Aytemiz Alanyaspor maçının üst klasman temsilciliği görevi DPÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Acet’e verildi.

Bugüne kadar spor camiasında üstlendiği görevler ve kazandığı başarılarda Kütahya’yı ve Üniversitemizi temsil eden Prof. Dr. Mehmet Acet, daha önce 3. Lig, 2. Lig ve 1. Lig’de de temsilcilik görevlerinde bulunmuştu. Bu görevlerde elde ettiği başarıyla Süper Lig üst klasman temsilciliğine yükselen Prof. Dr. Acet’in bu sezon başka maçlarında da görev alması bekleniyor.

ACET: KÜTAHYA’YI VE DPÜ’YÜ DIŞARDA TEMSİL ETMEK BÜYÜK BİR ONUR

TFF’nin kendisine Süper Lig’de üst klasman temsilciliği görevi vermesiyle ilgili görüşlerini paylaşan Acet, Kütahya’yı ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesini Türkiye’nin en üst düzey futbol liginde temsil edecek olmaktan gurur duyduğunu ifade ederek şunları söyledi:

Karşılaşmalardan önce yaptığımız toplantılarda kendimi tanıtırken 'Kütahya Futbol Antrenörleri Derneği ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini de yürütüyorum' diyorum. Sporun içinde olan ve sporcuların ruh halini en iyi bilen kişilerden biri olduğumu söylüyorum. Ancak bunlardan önce Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinde dekanlık görevi yürüttüğümü, Kütahya Dumlupınar ailesinin bir üyesi olduğumu vurguluyorum. 

Kütahya’yı ve Üniversitemizi dışarıda en iyi şekilde temsil ettiğimizi söyleyebilirim. Bu temsil görevi, bizler için hem büyük bir sorumluluk hem de büyük bir onur demektir. Gelecekte hem şehrimizi hem de Üniversitemizi daha önemli daha üst düzey karşılaşmalarda da temsil edeceğimize inanıyorum. Bizleri bu göreve layık bulan TFF Temsilci İşleri Direktörlüğüne ve TFF Başkanlığına teşekkür ediyorum.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 04 Aralık 2020, Cuma / 3763 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler