DPÜ GSF’nin Salgın Döneminde Sanat Eğitimi Sergisi Açıldı

DPÜ Güzel Sanatlar Fakültesi ve Görsel Sanatlar Eğitimi Derneği (GÖRSED) iş birliğiyle geleneksel olarak her yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla gerçekleştirilen uluslararası jürili karma sergi, Güzel Sanatlar Fakültesi sanal sergi salonunda gerçekleştirildi.

Güzel Sanatlar Fakültemiz ile GÖRSED’in birlikte düzenlediği ‘Salgın Döneminde Sanat Eğitimi’ uluslararası jürili karma sergi açıldı.

Salgın sürecinin devam etmesinden dolayı bu yıl sanal olarak izleyicileriyle buluşan sergi, Güzel Sanatlar Fakültemizin öğretim elemanları, öğretim üyeleri ve lisansüstü öğrencileri ile birlikte aralarında öğretmen, GÖRSED üyeleri ve uluslararası sanatçıların katılımıyla gerçekleştirildi. Toplam 62 sanatçının yer aldığı sergide 79 eseri yer aldı.

Güzel Sanatlar Fakültemizden yapılan yazılı açıklamada serginin 10 Aralık 2020’ye kadar sergi.dpu.edu.tr adresinden ziyaret edilebileceği bilgisi verildi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 04 Aralık 2020, Cuma / 1309 defa okundu.

Etiketler : kütahya,