Altıntaş MYO Sosyal Tesisi İçin Üçlü İş Birliği Protokolü

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Altıntaş Meslek Yüksekokulu yerleşke alanı içerisinde temeli atılan sosyal tesisin tamamlanması için, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörlüğü, Altıntaş Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği ve Altıntaş Belediye Başkanlığı arasında üçlü protokol imzalandı.

Altıntaş Meslek Yüksekokulumuza bir sosyal tesis kazandırılması için yürütülen çalışmalar kapsamında üçlü protokol imzalandı.

Rektörlük makamında düzenlenen törene Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, Altıntaş Kaymakamı Mehmet Can İrdelp, Altıntaş Belediye Başkanı Arif Teke ve Altıntaş MYO Müdürümüz Öğr. Gör. Ahmet Sinan Kılıçoğulları katıldı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Altıntaş Meslek Yüksekokulunun yerleşkesi içinde yer alan ve temeli atılmış olan sosyal tesisin tamamlanması için, Rektörümüzün Kasım ayında Altıntaş'a yaptığı ziyaretle başlayan süreç, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörlüğü, Altıntaş Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği ve Altıntaş Belediye Başkanlığı arasında iş birliğini öngören protokol ile sonuçlandırılmış oldu.

İmzalanan protokolün ardıdnan bir açıklama yapan Altıntaş Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Öğr. Gör. Ahmet Sinan Kılıçoğulları şunları söyledi:

Altıntaş MYO yerleşke alanına yeni bir değer kazandırmayı amaç edinerek bu işe giriştik. Bu inşaatın tamamlanmasıyla birlikte okulumuzda derslik ve laboratuvar sıkıntısı kalmayacağını ümit ediyoruz. Altıntaş MYO’nun geleceğe daha emin adımlarla yürümesi için yeni program açma hedeflerimiz var. Böylece öğrenci sayımızı da arttırmayı hedefliyoruz. Mevcut ve yeni açılacak bölümlerimizle birlikte, tüm öğrencilerimizin derslik, kütüphane, bilgisayar laboratuvarı ve gıda laboratuvarı anlamında tüm ihtiyaçlarının daha etkin bir şekilde karşılanacağına inanıyoruz. Bu anlamda da imzalanan protokolü çok değerli buluyoruz. Sayın Rektörümüze, Sayın Kaymakamımıza ve Sayın Belediye Başkanımıza, Altıntaş MYO ailesi olarak teşekkürlerimizi sunarız.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 03 Aralık 2020, Perşembe / 1202 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler