DPÜSEM’den NURSAN Personeline Excel Eğitimi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezinin düzenlediği Excel eğitimleri kapsamında Nursan Kablo Donanımları A.Ş. personeline eğitim verildi.

DPÜSEM tarafından NURSAN Kablo Donanımları A.Ş. firması çalışanları için Uygulamalı Excel Eğitimi düzenlendi.

NURSAN’ın eğitim salonunda düzenlenen ve DPÜSEM Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. İlker Vural tarafından verilen Excel eğitimleri uygulamalara ağırlık verilerek gerçekleştirildi. Eğitim sırasında Covid-19 salgını koşullarına uyularak bulaş riski sıfıra indirildi. Eğitimin ardından her iki kurum da yeni eğitimlerin planlanması üzerine görüşmelere başladı.

Eğitimler ve DPÜSEM’in çalışmaları hakkında bilgi veren Öğr. Gör. İlker Vural, her firmanın ihtiyacı olan bu eğitimin daha ileri seviyelere taşınması gerektiğini ve sektörün artık yetişmiş personel istediğini söyledi. “Kariyer sitelerinde günlük olarak bin ila bin 200 arası ilan bulunan Excel eğitimlerinin önemini buradan da anlayabiliriz” diyen Öğr. Gör. Vural, bu ve benzeri eğitimler için farklı firmalar ile eğitim planlamalarının devam ettiğini ifade etti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 01 Aralık 2020, Salı / 1149 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,