DPÜ KUBFA’da Akademik Yükseltme Töreni

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kütahya Uygulamalı Bilimler Fakültesinde görev yapan öğretim üyelerimiz için akademik yükseltme töreni gerçekleştirildi.

Kütahya Uygulamalı Bilimler Fakültemizde akademik yükseltme töreni düzenlendi.

Amfi-1'de düzenlenen törene Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Muammer Gavas, Genel Sekreter Vekilimiz Prof. Dr. Atilla Batur ve Kütahya Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Aydın Kayabaşı ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Levent Mercin ile öğretim üyelerimiz katıldı.

Prof. Dr. Kâzım Uysal, akademik kadroların bekletilmeden hak sahiplerine verilmesinin insani bir görev olduğuna ilişkin inancını bir kez daha vurgulayarak akademik yükselmeye hak kazanan öğretim üyelerimizi kutladı ve yapılan atamalarla fakültemizin daha da güçleneceğini ifade etti.

Törende, Fakültemizin profesör unvanına yükselen öğretim üyeleri Yasemin Deniz Koç, Sibel Çelik, Selçuk Yalçın, doçent unvanına yükselen öğretim üyeleri Tansel Çetinoğlu, Fulya Mısırdalı Yangil ve doktor öğretim üyesi unvanına yükselen öğretim üyeleri Kudbeddin Şeker ve Ahmet Gökçe Akpolat'a cübbeleri Rektörümüz tarafından giydirildi ve öğretim üyelerimize günün anısına hediyeleri sunuldu.

Rektörümüz, Fakültemizde bu yıl araştırma görevlisi olarak çalışmaya başlayan Muhasebe ve Finans Yönetimi Bölümünde görevli Nesil İşbil ile Finans ve Bankacılık Bölümünde görevli Esra Karpuz ve Ahsen Emir Bulut'u sahneye davet ederek kendilerine görevlerinde başarılar diledi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 02 Aralık 2020, Çarşamba / 2392 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler