Köse ve Özdemir’den Rektörümüze Ziyaret

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Saffet Köse ve Mehir Vakfı Başkanı Mustafa Özdemir ile bir araya geldi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Saffet Köse ve Mehir Vakfı Başkanı Mustafa Özdemir beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

Rektörlük makamında sohbet şeklinde gerçekleşen görüşmede Rektörümüze, Genel Sekreter Vekilimiz Prof. Dr. Atilla Batur eşlik etti.

Köse ve Özdemir, Uysal'a çeşitli hediyeler sunarak görevinde ve çalışmalarında başarılar diledi. Uysal da Köse ve Özdemir ile beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini sundu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 25 Kasım 2020, Çarşamba / 796 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,