DPÜ İİBF’de Akademik Yükseltme Töreni

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde görev yapan öğretim üyelerimiz için akademik yükseltme töreni gerçekleştirildi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde akademik yükseltme töreni düzenlendi.

İİBF Amfi 2'de düzenlenen törene Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Muammer Gavas, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ramazan Kılıç ve öğretim üyelerimiz katıldı.

Törende konuşma yapan Dekanımız Prof. Dr. Ramazan Kılıç ve Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, akademik yükselmeye hak kazanan öğretim üyelerimizi kutlayarak başarılarının devamını dilediler.

Törende profesör unvanına yükselen Fakültemizin öğretim üyelerimiz Özgür Önder, Niyazi Kurnaz, Hayrettin Özler, Cengiz Duran, Ceren Karavelioğlu, doçent unvanına yükselen öğretim üyelerimiz Habibe Yelda Şener, Nezire Derya Ergun Özler, Fazlı Yıldız, Müberra Yurdakal, Noyan Aydın, Hüseyin Önder, Hakan Çelikkol, Berna Hızarcı Beşer, Abdullah Burhan Bahçe, Meltem Dil Şahin ile Dr. Öğr. Üyesi unvanına yükselen öğretim üyelerimiz Güray Akalın, İlhan Korkmaz, Hasan Arda Burhan, Semra Doğan, Muhammet Yunus Şişman'a cübbeleri Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal tarafından giydirildi ve öğretim üyelerimize günün anısına hediye sunuldu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 11 Kasım 2020, Çarşamba / 2304 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,