Rektörümüz TÖMER Öğrencileriyle Buluştu

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, Türkçe Öğretim Uygulama ve Araştırma Merkezinde öğrenciler için düzenlenen etkinliğe katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, DPÜ TÖMER öğrencileri için düzenlenen etkinliğe katıldı.

Türkçe Öğretim Uygulama ve Araştırma Merkezinde gerçekleşen ektinliğe Prof. Dr. Kâzım Uysal'ın yanı sıra, rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Mustafa Aydın ve Prof. Dr. Hasan Göçmez, Genel Sekreter Vekilimiz Prof. Dr. Atilla Batur ve Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Şahmurat Arık ile akademik ve idari personel katılım sağladı.

Samimi bir ortamda geçekleşen etkinlikte öğrencilere dürüm ve ayran ikram edildi. Etkinlik boyunca öğrencilerle sohbet eden Uysal, daha sonra öğrencilerimizle hatıra fotoğrafı da çektirdi. Buluşma, bu tür etkinliklerin devam etmesi dilekleriyle sona erdi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 11 Kasım 2020, Çarşamba / 1427 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,