Tavşanlı MYO Heyetinden Belediye Başkanı Güler’e Ziyaret

Tavsanlı Meslek Yüksekokulumuzun Müdürü Prof. Dr. Cengiz Duran, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Deniz Kaptan ve Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü Başkanı Öğr. Gör. Ahmet Uslu, Tavşanlı Belediyesine yaptıkları ziyarette Belediye Başkanı Mustafa Güler’le meslek yüksekokulumuzdaki gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Tavşanlı MYO Müdürümüz Prof. Dr. Cengiz Duran, beraberindeki heyetle Tavşanlı Belediyesine ziyarette bulundu.

Belediye binasındaki Başkanlık makamında Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler tarafından karşılanan Prof. Dr. Cengiz Duran'a MYO Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Deniz Kaptan ile Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü Başkanımız Öğr. Gör. Ahmet Uslu eşlik etti. Ziyarette meslek yüksekokulumuzda açılması planlanan Grafik Tasarımı programı ve ilçemizdeki kültür varlıkları konularında görüşmeler gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Cengiz Duran, Tavşanlı'nın sanat ve tasarım konularında kültürel bir geçmişe sahip olduğunu ve açılması planlanan Grafik Tasarımı programıyla da ilçemizin kültürel mirasının korunması, belgelenmesi ve tanıtımı konularında belediye ve STK’larla ortak projeler yürütülebileceğini Başkan Mustafa Güler'e aktardı. Öğr. Gör. Ahmet Uslu ise, Tavşanlı’da yer alan tescilli kültür varlıklarının 3 boyutlu modellenmesi, 3 boyutlu modellerin etkileşimli ve ayrıntılı keşfi için internet ve artırılmış gerçeklik tabanlı platformlarda sunulmasını içeren projelerden bahsederek Başkan Mustafa Güler'i bilgilendirdi.

Meslek yüksekokulumuza desteklerini ifade ederek, Tavşanlı’da resme karşı büyük bir ilgi olduğundan söz eden Mustafa Güler; Bu nedenle Grafik Tasarımı programına katkı verebilmek için Belediye Kültür Sarayı bünyesindeki resim atölyesi ve resim galerisi salonunu Tavşanlı MYO’nun kullanımına sunabileceklerini ifade etti.

Ziyaret karşılıklı teşekkür ve başarı dileklerinin ardından sona erdi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 10 Kasım 2020, Salı / 1195 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler