Ahmet Yakupoğlu 3. Uluslararası Sanat ve Tasarım Sempozyumu Tamamlandı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin Kütahyalı ünlü ressam Ahmet Yakupoğlu anısına bu yıl 3. kez düzenlediği Uluslararası Sanat ve Tasarım Sempozyumu sona erdi.

Ahmet Yakupoğlu Anısına 3. Uluslararası Sanat ve Tasarım Sempozyumu için kapanış oturumu düzenlendi.

1-3 Ekim tarihlerinde düzenlenen ve Güzel Sanalar Fakültemiz'deki Ahmet Yakupoğlu Amfisinde Kütahya protokolünün katıldığı törenle açılan sempozyumda üç gün boyunca 23 oturumda 104 bildiri sunuldu. Çevrim içi olarak yapılan oturumlar sempozyuma ait internet sitesi olan ahmetyakupoglu.org adresinden canlı olarak yayımlandı.

Öte yandan sempozyumun ilk günü Ahmet Yakupoğlu Resim Galerisi'nin de açılışı yapıldı ve düzenlenen, karma sergide ise 81 eser yer aldı.

Sempozymun son gününde Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal'ın moderatörlüğünde düzenlenen kapanış oturumu, sempozyuma ilişkin değerlendirmelerle sona erdi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 06 Ekim 2020, Salı / 1605 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,