Kütahya SMMMO Heyetinden Rektörümüze Ziyaret

Kütahya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Halil Hamzaoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Bülbül Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal’ı ziyaret etti.

Kütahya SMMMO Başkanı Halil Hamzaoğlu, Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal'a ziyarette bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede Rektörümüze Dumlupınar Tasarım Teknokent Genel Müdürü ve aynı zamanda mali müşavir de olan Prof. Dr. Ersan Öz, Başkan Hamzaoğlu'na da Kütahya SMMMO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Bülbül eşlik etti. Görüşmede ülkenin ve şehrimizin genel ekonomi ve mali durumuna dair konuların yanısıra, Kütahya SMMMO ile DPÜ arasında olası iş birlikleri konuşuldu.

Görüşmede ayrıca taraflar mali müşavir olmak isteyen öğrencilere ilişkin staj anlaşmalarının yapılabileceğine dair prensip kararı alındı.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 01 Ekim 2020, Perşembe / 1550 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,