Rektörümüzden Kütahya Ticaret Borsasına Ziyaret

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, Kütahya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin ve Meclis Başkanı Halit Topbaş ile bir araya geldi.

DPÜ Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, Kütahya Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

Ziyarette Rektörümüze Dumlupınar Tasarım Teknokent Müdürü Prof. Dr. Ersan Öz eşlik etti. Üniversite heyetimiz burada Kütahya Ticaret Borsası (KÜTBO) Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin ile Meclis Başkanı Halit Topbaş tarafından karşılandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Necati Gültekin, borsa faaliyetleri, çalışmaları ve projelerinden bahsetti ve Kütahya Teknokent Genel Müdürlüğü görevine kısa süre önce atanan Prof. Dr. Ersan Öz’e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Günümüzde teknolojinin hızla gelişmesi ile araştırma-geliştirme faaliyetinde bulunan ülkelerin kendi teknolojilerini kullanarak yüksek katma değerli ürünler üretilmesinde teknokentlerin rolünün büyük olduğuna değinen Başkan Gültekin,  KÜTBO Vizyonu dâhilinde araştırma ve proje geliştirme konusunda Borsa - Üniversite iş birliğine hazır olduğunu ifade etti. Ortak proje yürütülmesi konusunda değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette, ayrıca Kütahya tarım ve hayvancılığı ile güncel ekonomik konular üzerine bilgi alışverişi gerçekleştirildi.

Ziyaretin sonunda Prof. Dr. Kâzım Uysal, günün anısına Necati Gültekin ve Halit Topbaş’a hediyeler sundu. Gültekin ve Topbaş da  hediye ve ziyaretleri dolayısıyla Uysal’a ve Öz’e teşekkür etti.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 29 Eylül 2020, Salı / 1138 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler