DPÜSEM ile Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında İş Birliği

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (DPÜSEM) ile Kütahya İl Millî Eğitim Müdürlüğü arasında Millî Eğitim Bakanlığına bağlı öğretmenler için ortak sertifika programları düzenlenmesi için iş birliği protokolü imzalandı.

DPÜSEM ile Kütahya İl Millî Eğitim Müdürlüğü arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Rektörlük makamında gerçekleşen imza törenine Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Kütahya İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, DPÜSEM Müdürü Öğr. Gör. A. Bülent Gül ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. İlker Vural katıldı. 

İmzalanan protokol ile DPÜSEM tarafından Kütahya İl Millî Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile Millî Eğitim Bakanlığına bağlı olarak çalışan öğretmenlere yönelik ortak olarak sertifika programları düzenlenecek. Kişisel ve mesleki gelişime yönelik olan eğitimler DPÜSEM ve İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlendi. Ayrıca protokol kapsamında bazı eğitimlerin talepler doğrultusunda canlı ve çevrim içi olarak da planlanması uygun bulundu.

UYSAL: İKİ KURUMUN İŞ BİRLİĞİ İLİMİZE DEĞER KATACAK

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, imza töreninde yaptığı açıklamada iki kurumun da imza attığı protokol ile kurumlar arası iletişim ve gelişimin önünün açıldığını bu ve benzeri ortaklıkların ilimize değer katacağını belirtti. 

Kütahya İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ise yapılan iş birliğinin Kütahya ilinde görev yapan öğretmenlerin mesleki gelişimine yönelik eğitimlerle öğretmenlerimize artı bir değer katacağını düşündüğünü ifade etti.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 29 Eylül 2020, Salı / 1459 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler