Rektörümüzden Sağlık ile Kültür ve Turizm İl Müdürlerine Ziyaret

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, Kütahya İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan ve Kütahya Kültür ve Turizm İl Müdürü Zekeriya Ünal’a ziyaretlerde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Kütahya İl Sağlık ile Kütahya Kültür ve Turizm İl Müdürlüklerine ziyaretlerde bulundu.

Genel Sekreter Vekilimiz Prof. Dr. Atilla Batur'un eşliğinde günün ilk ziyaretini Kütahya İl Sağlık Müdürlüğüne yapan Rektörümüz, burada İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan tarafından karşılandı. Ziyarette iki kurum arasındaki iş birliği olanakları görüşüldü ve iki kurumun da yürüttüğü çalışmalar ele alındı.

Ziyaretin sonunda Dr. Mehmet Erşan, Üniversite heyetimizin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Prof. Dr. Uysal ve Prof. Dr. Batur da Erşan'a çalışmalarında başarılar dileyerek ve günün anısına kaftan biçiminde bir çini hediye ettiler.

KÜLTÜR VE TURİZM İL MÜDÜRÜ ÜNAL'A ZİYARET

Günün ikinci ziyaretini Kütahya Kültür ve Turizm İl Müdürlüğüne yapan Uysal ve Batur, Müdür Zekeriya Ünal ile makamında bir araya geldi.

Görüşmede kurumlar arası ilişkiler ve Üniversite ile Müdürlüğün yürüttüğü çalışmalar üzerine görüş alış verişinde bulunuldu. Karşılıklı hediyelerin sunulduğu ziyaretin sonunda her iki kurumun temsilcileri de birbirlerine çalışmalarında başarılar diledi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 17 Eylül 2020, Perşembe / 968 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler