Prof. Dr. Kazım Uysal ADIM Üniversiteleri Toplantısına Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin de üyesi olduğu, ADIM Üniversiteleri Birliği’nin video konferans yoluyla gerçekleştirilen uzaktan eğitim konulu istişare toplantısına katıldı.

ADIM Üniversitelerinin rektörleri video konferans yoluyla düzenlenen Uzaktan Eğitim İstişare Toplantısında bir araya geldi.

Üniversitemizi Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal'ın temsil ettiği ve ADIM Üniversitelerinin uzaktan eğitim altyapısının, yatırımlarının, uzaktan eğitim stratejilerinin ele alındığı toplantıda salgın sürecinde uzaktan eğitimde karşılaşılan sorunlar, normalleşme süreci ile ilgili yapılabilecekler, öğrencilerin mağdur edilmemesi için atılması gereken adımlar konuşuldu.

DPÜ ADIM ÜNİVERSİTELERİNE 2009'DAN BERİ ÜYE

2009 yılında aralarında üniversitemizin de yer aldığı, hem coğrafi hem de kuruluş tarihi olarak birbirine yakın olan 8 üniversitenin imzaladığı sözleşmeyle oluşturularak ortak sorunlara ortak çözüm bulmak hedefiyle, lisans ve lisansüstü eğitim, bilimsel ve teknolojik Ar-Ge projeleri, sosyal ve kültürel alanlarda ortak çalışmalarla ilgili esasları belirlemeyi amaçlayan ADIM Üniversiteleri, Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin yanı sıra Uşak Üniversitesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve Manisa Celal Bayar Üniversitesinin temsilcilerinin katılımıyla karar alıyor.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 10 Eylül 2020, Perşembe / 1483 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler