Helvacı’dan Rektörümüze Ziyaret

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, Kütahya Belediye Başkanları Birliği Derneği Başkanı Nihat Helvacı ve beraberindeki heyetle bir araya geldi.

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Kütahya Belediye Başkanları Birliği Derneği Başkanı Nihat Helvacı'yı ağırladı.

Rektörlük makamında sohbet şeklinde gerçekleşen görüşmede Helvacı’ya derneğin yönetim kurulu üyeleri Hilmi Bircan ve Mehmet Ali Kızıltan eşlik etti. Rektörümüz üniversitemizdeki çalışmalar hakkında Helvacı, Bircan ve Kızıltan’a bilgiler verdi.

Ziyaretin sonunda konuklarımız, Rektörümüze görevlerinde başarılar dilediler. Rektörümüz de Helvacı ve beraberindeki heyetin ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkürlerini sundu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 26 Ağustos 2020, Çarşamba / 1091 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,