DPÜ GSF Özel Yetenek Sınavları Tamamlandı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinin 2020 Yılı Özel Yetenek Sınavları sona erdi.

DPÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Özel Yetenek Sınavları tamamlandı.

Evliya Çelebi Yerleşkemizdeki Güzel Sanatlar Fakültemizin dersliklerinde düzenlenen sınavlara 7’si engelli öğrenci olmak üzere 631 öğrenci başvuruda bulundu. Sabah saatlerinde fakültemize gelen öğrenciler salgın önlemlerine dikkat edilerek ve ateş ölçümleri yapılarak sınıflarına alındılar. Sınav öncesinde Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Aydın ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanmız Prof. Dr. Levent Mercin, sınıflarda incelemelerde bulundu ve adaylarla kısa bir süre sohbet etti.

Sınav gözetmenleri eşliğinde bir saat süren sınavda öğrenciler kendilerine verilen senaryoya bağlı kalarak kara kalem tekniğiyle çizdikleri eserlerle 2020-21 Akademik Yılı’nda Fakültemizin kabul edeceği 140 öğrenciden biri olmak için hünerlerini sergilediler.

SINAV SONUÇLARI FAKÜLTEMİZ TARAFINDAN DUYURULACAK

Güzel Sanatlar Fakültemizin Özel Yetenek Sınavlarının sonuçları, farklı üniversitelerde görev yapan kurul üyeleri tarafından değerlendirmesinin ardından fakültemizin internet sitesinden duyurulacak.

Kesin kayıt hakkı kazanan asil adayların kayıtları 1-3 Eylül 2020 tarihleri arasında yapılacak. Kontenjan açığı olması durumunda yedek listede yer alan adaylar 7-24 Eylül 2020 tarihleri arasında açık kalan kontenjanlara ön başvuru yapabilecek.

Adaylar kayıt süreciyle ilgili ayrıntılı bilgiye fakültemizin internet sitesi ve sosyal medya sayfalarından ulaşabilecek.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 26 Ağustos 2020, Çarşamba / 3298 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,