Teknokent ve Kütahya 2. OSB İş Birliklerine Devam Edecek

Dumlupınar Teknokent’in Kütahya’da bulunan kurumlar ile arası iş birliği çalışmalarında Prof. Dr. Kâzım Uysal ve Prof. Dr. Ersan Öz, Kütahya 2. Organize Sanayi’ye ziyarette bulundu.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Dumlupınar Teknokent'in iş birliği olanaklarını artırmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Kütahya 2. Organize Sanayi Bölgesi'ne (OSB) bir ziyaret gerçekleştiren Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal ve Dumlupınar Tasarım Teknokent Genel Müdürümüz Prof. Dr. Ersan Öz, burada Kütahya 2. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Salih Çetiner ve OSB Müdürü Murat Demir ile bir araya geldi. Görüşmede Türkiye ve Kütahya ekonomisinin yanında Dumlupınar Teknokent'te yapılabilecek yeni projeler ve Kütahya ile üniversite sanayi iş birliğine teknokent katkısının nasıl artırılabileceği konusunda görüşmeler yapıldı.

Görüşmede Yönetim Kurulu Başkanı Çetiner, OSB faaliyetleri hakkında ayrıntılı bilgiler verdi. Rektör Uysal ve Genel Müdür Öz de teknokentte yapmak istedikleri çalışmalar ve teknokenti ulaştırmak istedikleri noktaya ilişkin dair planlarından söz ettiler.

Görüşme OSB yönetiminin iadeiziyaret sözü ile sona erdi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 19 Ağustos 2020, Çarşamba / 1431 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,