DPÜ’de Yeni Akademik Yıl Toplantıları

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Aydın başkanlığında akademik birimlerimizin dekanları ve müdürleri ile yapılan toplantılarda 2020-21 akademik yılında izlenecek yol haritaları üzerinde fikir alış verişi yapıldı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde 2020-21 Akademik Yılı’na ilişkin toplantılar yapıldı.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Aydın başkanlığında video konferans yoluyla düzenlenen toplantılarda fakültelerimizin dekanları ile enstitü, yüksekokul ve meslek yüksekokullarımızın müdürleri yeni akademik yılın takvimi, eğitimin nasıl yürütüleceği, uzaktan eğitim olanakları, yüz yüze eğitimin yapılma koşulları başta olmak üzere pek çok konuda görüşlerini paylaştı.

Toplantının sonunda yeni akademik yılda uygulanacak uzaktan eğitim ve yüzyüze eğitim konularının nasıl uygulanacağı konularında görüş birliğine varıldı.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 19 Ağustos 2020, Çarşamba / 4017 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,