DPÜ ile Bakanlık Dumlupınar Teknokent’i Görüştü

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında Dumlupınar Tasarım Teknokent’in bugünü ve geleceğinin konuşulduğu bir video konferans gerçekleştirildi.

DPÜ ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında Dumlupınar Teknokent görüşmesi yapıldı.

Video konferans yöntemiyle yapılan görüşmede Üniversitemizi Rektörümüz ve aynı zamanda Dumlupınar Tasarım Teknokent A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Kâzım Uysal ile birlikte Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hasan Göçmez, Dumlupınar Teknokent Müdürümüz Prof. Dr. Ersan Öz temsil etti. Bakanlık tarafında ise toplantıya Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Ar-Ge Teşvikler Genel Müdür Bilal Macit başkanlığındaki heyet katıldı. 

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal ve Genel Müdür Bilal Macit'in karşılıklı iyi niyet açıklamalarıyla başlayan görüşmede Dumlupınar Teknokent'in geçmişi Prof. Dr. Hasan Göçmez tarafından özetlendi. Göçmez'in ardından söz alan Prof. Dr. Ersan Öz ise Teknokent'in günümüzdeki durumu ile gelecekte hayata geçirilmesi düşünülen planları ayrıntılarıyla anlattı.

BAKANLIKTAN TEKNOKENTE DESTEK SÖZÜ

Bakanlık tarafından Üniversitemize ve Teknokentimize yönelik olumlu dönüşler yapılan görüşmede Bilal Macit, Dumlupınar Teknokent'in bu gayretle devam etmesi halinde her konuda yanında olacaklarının sözünü verdi. 

Görüşme sonunda heyetler en kısa sürede Ankara'da bir araya gelme konusunda uzlaştılar.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 18 Ağustos 2020, Salı / 1758 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler