Prof. Dr. Kazım Uysal’dan Hisarcık’a Ziyaret

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, Hisarcık Meslek Yüksekokulunu ziyaretinde yaptığı açıklamada, meslek yüksekokulumuzda birçok üniversitede olmayan olanakların olduğunu söyledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Kütahya'nın Hisarcık ilçesine ziyarette bulundu.

Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Mustafa Aydın ve Prof. Dr. Muammer Gavas ile Genel Sekreter Vekilimiz Prof. Dr. Atilla Batur’un da katıldığı Hisarcık ziyaretinde Prof. Dr. Kâzım Uysal, ilk olarak Hisarcık Kaymakamlığını ziyaret ederek Kaymakam Buğra Karadağ'la bir araya geldi. Üniversitemizde ve Hisarcık Meslek Yüksekokulumuzda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alış verişi yapılan görüşme karşılıklı hediye sunumu ile son buldu.

Kaymakamlığın ardından Hisarcık Belediyesini de ziyaret eden Prof. Dr. Uysal, Belediye Başkanı Fatih Çalışkan'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Görüşmede iki kurum arasındaki ortak iş birliği konuları ve yeni dönemdeki çalışmalar ele alındı.

Çalışkan’la yaptığı görüşmenin ardından Hisarcık Meslek Yüksekokulumuza geçen Prof. Dr. Uysal, burada düzenlenen toplantıda MYO’da görev yapan akademik personellerimizle bir araya geldi.

ÜRETECEĞİNİZ PROJELER SİZE OLAN BAKIŞ AÇISINI DEĞİŞTİRİR

Akademik personelimize proje üretmeleri konusunda önerilerde bulunan Rektör Uysal, “Proje üretin, bizden destek alın. Proje hangi bakanlıktan, hangi alandan olursa olsun biz de belli bir oranda katkı sağlarız. İlçelerimizin projelere çok ihtiyacı var. Emin olun, bir tane proje çıkartabilseniz size bakış çok değişir. Zaten sizlere bakış çok farklı, halkın gözünde saygın bir yerdesiniz. Akademik ve idari işlerinizden geri kalan zamanda proje üretmek için çaba göstermenizi öneriyorum” şeklinde konuştu.

Hisarcık Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Öğr. Gör. Ahmet Danış, Rektörümüz ve beraberindeki Üniversite heyetimize, kendilerini Hisarcık’ta ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek ziyaretlerinin kendilerine gurur verdiğini belirterek teşekkürlerini sundu.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Rektörümüz, “Ben Hisarcık'a ilk defa geldim. Düşündüğümden farklı bir Hisarcık, düşündüğüm meslek yüksekokulundan çok farklı bir meslek yüksekokulu buldum. Burada birçok üniversitede olmayan olanakları gördüm. Hisarcık Meslek Yüksekokulu gelişmeye uygun bir eğitim kurumu ve biz de geliştirmek için gayret edeceğiz” dedi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 17 Temmuz 2020, Cuma / 1708 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler