DPÜ GSF’den 15 Temmuz Milli İrade Temalı Dijital Sergi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde Milli İrade Temalı Dijital Sergi’yi sanatseverlerle buluşturdu.

Güzel Sanatlar Fakültemiz, 15 Temmuz Milli İrade Temalı Dijital Sergi açtı.

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında, Güzel Sanatlar Fakültemizin düzenlemiş olduğu 15 Temmuz Milli İrade Temalı Çağrılı Sergi, salgın sürecinin devam etmesi sebebiyle çevrim içi olarak gerçekleştirildi ve iki ayrı platformda izleyicilerle buluştu.

İlk sergide yer alan 55 eser çağrılı sanatçılara ait olup, Güzel Sanatlar Fakültesi binamızın sayısal ortamda modellenmesi ile gerçekleştirilerek sanal ortamda sunuldu. İkinci platformda ise sergiye çağrılı sanatçıların dışında katılan 13 sanatçının eseri, sayfanın devamında e-sergi olarak hazırlandı.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 16 Temmuz 2020, Perşembe / 1966 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,