KTBMYO’dan 15 Temmuz Anma Köşesi

Kütahya Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuzda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında farkındalık oluşturmak amacıyla bir anma köşesi hazırlandı.

Kütahya Teknik Bilimler MYO'da 15 Temmuz Anma Köşesi oluşturuldu.

Meslek Yüksekokulumuzun giriş fuayesinde yer verilen anma köşesinin teması 'Aziz milletimizin ve kahraman güvenlik güçlerimizin hain darbe girişimi karşısında gösterdiği onurlu duruşun, hainlerin yenilgiye uğratılmasının ve demokrasi zaferinin dördüncü yıl dönümü sebebiyle şehitlerimizi yâd etmek, gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunmak, milletimizin demokrasiye olan inanç ve bağlılığını gelecek nesillere aktarmak' olarak açıklandı.

Meslek Yüksekokulumuzdan yapılan yazılı açıklamada, "Kütahya Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu olarak ülkemizin bölünmez bütünlüğü uğruna seve seve canını feda etmiş bütün şehitlerimizin önünde saygıyla eğiliyor, bu uğurda gazilik mertebesine erişmiş gazilerimizi de minnetle anıyoruz" denildi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 16 Temmuz 2020, Perşembe / 1504 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, @osmaniye,