DPÜ’de Yaz Okulu 20 Temmuz’da Başlıyor

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, yaz okulu süreciyle ilgili Kanal 43’e açıklamalarda bulundu ve öğrencilerimize seslendi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, yaz okuluna ilişkin açıklama yaptı.

Kanal 43'e konuşan Prof. Dr. Kâzım Uysal, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Senatosunun öğrencilerin taleplerini dikkate alarak verdiği kararlar yaz okulunun uygulamalı dersleri de kapsayacak şekilde ve uzaktan eğitimle açılacağını söyledi.

13-14 Temmuz tarihlerinin başvurular için belirlendiğini ifade eden Prof. Dr. Uysal, yaz okulunun 20 Temmuz'da açılacağını çevrim içi yapılacak eğitim ve sınav döneminin ardından 24 Ağustos günü yaz okulunun tamamlanacağını kaydetti.

Rektörümüzün açıklamaları şu şekilde:

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 13 Temmuz 2020, Pazartesi / 4158 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,