Rektörümüz Prof. Dr. Kazım Uysal’a Nezaket Ziyaretleri

Adalet ve Kalkınma Partisi Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Ak Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş ve Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Üyesi Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal’a nezaket ziyaretinde bulundular.

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi.

Rektörlük makamında sohbet şeklinde gerçekleşen görüşmede, Rektörümüze Genel Sekreter Vekilimiz Prof. Dr. Atilla Batur, Milletvekili Ceyda Çetin Erenler'e ise Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Adalet ve Kalkınma Partisi Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş ve Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Üyesi Prof. Dr. Necdet Ünüvar eşlik etti.

Karşılıklı hediyelerin verildiği görüşmenin sonunda konuklarımız Rektörümüze çalışmalarında başarı dileklerini sundu. Rektör Uysal da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Erenler, Ceyhun, Demirtaş ve Ünüvar'a teşekkürlerini sundu ve çalışmalarında başarılar diledi. 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 13 Temmuz 2020, Pazartesi / 711 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler