“Bekle Bizi Kütahya Bekle Bizi Dumlupınar”

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi öğrencileri, hazırladıkları ‘Bekle Bizi Kütahya, Bekle Bizi Dumlupınar’ adlı video ile Kütahya ve Üniversitemize olan özlemlerini dile getirdi.

Üniversitemizin çeşitli bölümlerinde eğitim gören öğrencilerimiz, ‘Bekle Bizi Kütahya Bekle Bizi Dumlupınar’ adlı videoda buluştu.

Covid-19 salgını nedeniyle 2019-2020 Bahar Yarıyılı'ndaki dersler uzaktan eğitim yöntemi ile tamamlandı. Bu süreçte üniversitemizin idari ve akademik personeli uzaktan eğitimin daha verimli olabilmesi için büyük bir gayret gösterdi. Öğrencilerimiz de çok hızlı bir şekilde uzaktan eğitime uyum sağladı.

Öğrencilerimiz gönderdikleri e-postalarla, yazdıkları mesajlarla üniversitemize, hocalarına ve Kütahya’ya duydukları özlemleri, uzakta kaldıkları bu dönemde bir çok şeyi tekrar gözden geçirme fırsatını sağladıklarını dile getirdiler.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 12 Temmuz 2020, Pazar / 4969 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,