Tepe ve Kale’den Rektörümüze Ziyaret

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, Meteoroloji 3. Bölge Müdürlü Serkan Tepe ve Kütahya Meteoroloji İl Müdürü Zihni Kale ile bir araya geldi.

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Meteoroloji 3. Bölge Müdürlü Serkan Tepe ve Kütahya Meteoroloji İl Müdürü Zihni Kale'yi ağırladı.

Rektörlük makamında sohbet şeklinde gerçekleşen görüşmede Rektörümüz üniversitemizdeki çalışmalar hakkında Serkan Tepe ve Zihni Kale'ye bilgiler verdi ve meteorolojik verilerin hayatın her alanında kullanıldığı ve meteorolojik verilere genelde herkesin ihtiyacı olduğu ifade edildi.

Ziyaretin sonunda Tepe ve Kale, Rektörümüze görevlerinde başarılar dilediler. Rektörümüz de Tepe ve Kale'nin ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkürler etti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 02 Temmuz 2020, Perşembe / 1401 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,