Rektörümüzden Türkiye Muaythai Federasyonuna Ziyaret

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, Genel Sekreter Vekilimiz Prof. Dr. Atilla Batur ve Spor Bilimleri Fakültemizin Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Aydın Şentürk, Türkiye Muaythai Federasyonu Genel Sekreteri Korkmaz Atalay ile bir araya geldi.

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal Türkiye Muaythai Federasyonuna bir ziyaret gerçekleştirdi.

Federasyonun Ankara’daki merkezinde gerçekleşen görüşmede Üniversite heyetimizi Federasyonun Genel Sekreteri Korkmaz Atalay karşıladı. Görüşmede Rektörümüze, Genel Sekreter Vekilimiz Prof. Dr. Atilla Batur ile Federasyonun asbaşkanlığı görevini de yürüten Spor Bilimler Fakültemizin Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Aydın Şentürk de eşlik etti.

Ziyarette ile iki kurum arasında devam eden iş birliği konuları ve ortak düzenlenecek etkinlikler üzerine görüşmeler gerçekleştirdi. Ziyaret karşılıklı hediyeler sunulması ile son buldu.

Federasyon’dan ziyarete ilişkin açıklamada “Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sn. Kâzım Uysal, Genel Sekreter Prof. Dr. Sn. Atilla Batur ile Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı ve aynı zamanda Federasyonumuz Asbaşkanı Doç. Dr. Sn. Aydın Şentürk’ün Federasyonumuzu ziyaretleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 01 Temmuz 2020, Çarşamba / 1584 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler