Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap’tan Rektörümüze Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Kütahya milletvekili Ali Fazıl Kasap’la bir araya geldi.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede Rektörümüze rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Muammer Gavas, Prof. Dr. Hasan Göçmez ve Prof. Dr. Mustafa Aydın eşlik etti.

Kütahya’da yükseköğrenimin bugünü ve geleceğinin gündeme geldiği görüşmede, Prof. Dr. Kâzım Uysal ve milletvekili Ali Fazıl Kasap üniversitemizin genel durumu, bu yılki kontenjanlar ve yakında öğrencimiz olacak gençlerin il ve ilçe ekonomisine katkıları üzerinde görüş alışverişinde bulundular.

Ziyaretin sonunda Kasap, Uysal'a görevinde ve çalışmalarında başarılar diledi. Rektörümüz de ziyaretlerinden ve iyi dileklerinden dolayı Kasap’a teşekkürlerini sundu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 26 Haziran 2020, Cuma / 1810 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,