DPÜSEM’den İnsansız Hava Aracı Eğitimi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Araştırma Merkezi tarafından Evliya Çelebi Yerleşkemizde İHA 0 ve İHA 1 Ticari İnsansız Hava Aracı Pilotluk Eğitimi yapıldı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Araştırma Merkezi yenilikçi, geleceğe yönelik ve farklı eğitimlerine bir yenisini ekledi.

Ömer Halisdemir Kütüphanesi Konferans Salonu'nda salgın dönemine uygun önlemler çerçevesinde gerçekleştirilen eğitime Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Aydın, DPÜSEM Müdürü Öğr. Gör. Bülent Gül, AFAD arama kurtarma ekipleri, Emniyet teşkilatından bu alanda çalışanlar, jandarma personelleri ve çok sayıda akademik personel katıldı.

DPÜSEM'in ZG Reklamcılık Radyo Televizyon ve Havacılık Tic. Ltd. Şti (Soleilsky) ile yaptığı protokol çerçevesinde düzenlenen İHA 0 ve İHA 1 Ticari İnsansız Hava Aracı Pilotluk Eğitimi'nin uygulama aşaması Kapalı Spor Salonumuzda yapıldı.

Eğitimlerle ilgili bilgi Öğr. Gör. Bülent Gül, İHA 0 ve İHA 1 Ticari İnsansız Hava Aracı Pilotluk Eğitimi'ni ilk kez düzenlemenin heyecanı içinde olduklarını, bu eğitimin daha geniş katılımla önümüzdeki dönemde de devam edeceğini ifade etti.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 26 Haziran 2020, Cuma / 3491 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler