YÖK’ten Gediz MYO’nun Adalet Programına Onay

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), Gediz Meslek Yüksekokulumuzun 2020 - 2021 Akademik Yılı’nda Hukuk Bölümü Adalet Programı’nın öğrenci alımına izin verdi.

DPÜ Gediz Meslek Yüksekokulu Adalet Programı 2020-21 Akademik Yılı'nda öğrenci kabul etmeye başlayacak.

Konu ile ilgili açıklama yapan Gediz MYO Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kavasoğlu, YÖK tarafından öğrenci alımı onaylanan Adalet programının okulumuza ve ilçemize hayırlı olması temennisinde bulundu.

Okulumuzda halihazırda faaliyet gösteren Bankacılık ve Sigortacılık, Bilgisayar Programcılığı, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Giyim Üretim Teknolojisi, Grafik Tasarımı, İş Sağlığı ve Güvenliği, Lojistik, Moda Tasarımı, Sağlık Kurumları İşletmeciliği, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri, Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama programların yanına Adalet programının da eklenmesiyle okulumuzun güç kazandığını ifade eden Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kavasoğlu, bu yıl öğrenci kabul edecek Adalet programının uzun yıllar öğrenci alabilecek potansiyelde olduğunu belirtti.

Dr. Öğr. Üyesi Kavasoğlu, "Adalet programının Gediz’e kazandırılmasında büyük emekleri olan Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal’a, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Aydın’a, Kütahya Milletvekilimiz Ahmet Tan’a, Gediz Belediye Başkanımız Muharrem Akçadurak’a ve Gediz Meslek Yüksekokulumuzun akademik ve idari personeline teşekkürlerini sunuyorum.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 23 Haziran 2020, Salı / 2375 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler