Hisarcık MYO’da Tapu ve Kadastro Programı Açıldı

Hisarcık Meslek Yüksekokulumuzun bünyesinde yer alan Tapu ve Kadastro programına öğrenci alımına Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından onay verildi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Hisarcık Meslek Yüksekokulu yeni dönemde Tapu ve Kadastro programına öğrenci kabul edebilecek.

Meslek Yüksekokulumuzun Müdürü Öğr. Gör. Ahmet Danış, YKS doluluk oranlarında iyi bir doluluk oranına sahip Tapu ve Kadastro programının Meslek Yüksekokulumuzda açılmış olmasının birimlerini güçlendirerek ilçeye de katkı sağlayacağını ifade etti.

Öğr. Gör. Ahmet Danış, Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri, Bankacılık ve Sigortacılık, İş Sağlığı ve Güvenliği, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İnsan Kaynakları Yönetimi, Lojistik ile Tapu ve Kadastro programlarının yer aldığı Meslek Yüksekokulumuzda tercih edilebilirlik oranının yüksek olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

Yeni programların açılması çalışmaları devam ediyor. Tapu ve Kadastro programının açılmasında desteklerini esirgemeyen başta Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal'a, Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan'a, Rektör Yardımcımız ve Meslek Yüksekokulları Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Aydın'a, Kütahya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü ve Meslek Yüksekokulları Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Hakan Kara'ya, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Sülbüye Umurhan'a, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı personeline ve Hisarcık Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personeline teşekkür ediyor, yeni programın Üniversitemize, Meslek Yüksekokulumuza, ilçemize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 18 Haziran 2020, Perşembe / 1519 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler