DPÜ Spor Bilimleri Fakültesinden Rektörümüze Ziyaret

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet Acet ve beraberindeki heyet, Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal ile bir araya geldi.

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, DPÜ Spor Bilimler Fakültesi akademisyenleri ile buluştu.

Üniversitemiz senato odasında gerçekleşen ziyarette Rektörümüze Genel Sekreter Vekilimiz, Prof. Dr. Atilla Batur, Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Mehmet Acet'e ise dekan yardımcılarımız Doç. Dr. Aydın Şentürk,  Doç. Dr. Sinan Akın ve fakülte öğretim elemanları eşlik etti.

Görüşmede Evliya Çelebi Yerleşkemizde yapımı süren Spor Bilimleri Fakültesi binası ile ilgili fikir alış verişinde bulunuldu. Öğretim elemanlarını tek tek dinleyen Prof. Dr. Kâzım Uysal ve Prof. Dr. Atilla Batur devam eden ve gelecekte yapılacak projeler ile ilgili bilgiler aldılar.

Ziyaretin sonunda Prof. Dr. Uysal, Spor Bilimleri Fakültemizin üniversitemize hayırlı olmasını ve dekanlık görevine atanan Prof. Dr. Mehmet Acet'e de görevinde başarı dileklerini sunarak akademisyenlerimize çalışmalarında başarılar diledi.

Prof. Dr. Acet ve akademisyenlerimiz de Rektörümüze teşekkür ederek çalışmlarında başarılar diledi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 18 Haziran 2020, Perşembe / 1484 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,