Prof. Dr. Mercin’den Steam Eğitiminde Sanatın Rolü Konferansı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Levent Mercin, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği seminerler kapsamında Steam Eğitiminde Sanatın Rolü başlıklı konferansta konuşmacı olarak yer aldı.

DPÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Levent Mercin, Steam Eğitiminde Sanatın Rolü başlıklı bir konferans verdi.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Birimi bünyesinde çalışmalarını sürdüren İstanbul Öğretmen Akademileri tarafından video konferans yoluyla düzenlenen konferansta konuşmacı olarak yer alan Prof. Dr. Levent Mercin, son yıllarda popüler olan ve sanatla ilişkilendirme çalışmaları süren Steam Eğitiminde Sanatın Rolü’nü öğretmenlere aktardı. 

Konferansta STEAM’in tarihi, niçin uygulanması gerektiği, sanatın STEAM içindeki yeri, iyi örnekler ve sanatla ilişkili STEAM uygulama örnekleri üzerinde duran ve katılımcılardan gelen soruları yanıtlayan Mercin, konuşmasını Kütahya Dumlupınar Üniversitesi olarak her zaman eğitim camiasının yanında olacaklarını belirterek tamamladı. 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 17 Haziran 2020, Çarşamba / 1084 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler