Doç. Dr. Cengiz Duran’dan Demirci ve Efe’ye Ziyaret

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı MYO Müdürü Doç. Dr. Cengiz Duran, Tavşanlı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yasin Demirci’ye ve Tavşanlı Sanayi Odası Davut Efe’ye ziyarette bulundu.

DPÜ Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Cengiz Duran, Tavşanlı Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Tavşanlı Sanayi Odasına ziyarette bulundu. 

İlk olarak Tavşanlı Esnaf ve Sanatkârlar Odasına ziyarette bulunan ve burada oda başkanı Yasin Demirci tarafından karşılanan Doç. Dr. Cengiz Duran'a, Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Sekreteri Ali Ayaz ve Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Raşit R. Küçükkağnıcı eşlik etti.

Görüşmede yakında Esnaf ve Sanatkâr Odası bünyesinde kurulacak sosyal tesiste üniversitemiz ile iş birliği içinde olmak istediklerini söyleyen Yasin Demirci, Esnaf ve Sanatkâr Odasının, Uygulamalı İş Sağlığı ve Güvenliği Kurslarının Tavşanlı MYO tarafından yürütülmesini istediğini ve bununla ilgili olarak iş birliği protokolü yapmayı arzu ettiklerini ifade etti.

Demirci'nin talebine cevap veren Doç. Dr. Cengiz Duran, "Tavşanlı Esnaf ve Sanatkâr Odası Başkanına bu güzel iş birliği önerisi için teşekkür ediyorum. Yapılan bu öneriyi en kısa sürede Rektörlük makamımıza ileteceğim. Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, sivil toplum kurumlarının öneri ve iş birliğine her zaman önem vermektedir" dedi.

İKİNCİ ZİYARET EFE'YE

Doç. Dr. Duran ve beraberindeki heyet daha sonra Tavşanlı Sanayi Odası Başkanı Davut Efe’ye de ziyarette bulundular.

Duran ve beraberindeki heyet, Başkan Davut Efe'ye üniversitemize devredilen Tavşanlı OSB'deki bina ve laboratuvar araç ve gereçleriyle ilgili teşekkür ederek Tavşanlı'da kurulacak ve Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Aydın'ın kurulması için çalışmalar yürüttüğü Tavşanlı Organize Sanayi Meslek Yüksekokulu hakkında bilgi verdi ve kendilerinden MYO'nun kuruluşu için destek istedi. Davut Efe ise Tavşanlı OSB Meslek Yüksekokulu için ellerinden gelen tüm katkıyı vermeye hazır olduklarını belirtti.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 17 Haziran 2020, Çarşamba / 1594 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler