DPÜ Spor Bilimleri Fakültesine Hayırlı Olsun Ziyareti

DPÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığı görevini devralan Prof. Dr. Mehmet Acet’e Rektörümüz, Rektör Yardımcılarımız, Genel Sekreter Vekilimiz ve dekanlarımız tebrik ziyaretinde bulundular.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığına atanan Prof. Dr. Mehmet Acet, Üniversite yönetiminiz tarafından ziyaret edildi.

DPÜ Spor Bilimleri Dekanlığı görevini devralan Prof. Dr. Mehmet Acet'e, Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal ve Rektör Yardımcılarımız, Prof. Dr. Muammer Gavas, Prof. Dr. Hasan Göçmez, Prof. Dr. Mustafa Aydın ve Genel Sekreter Vekilimiz Prof. Dr. Atilla Batur ile Eğitim Fakültesi Dekan Vekilimiz Prof. Dr. İrfan Terzi ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Levent Mercin tebrik ziyaretinde bulundular. Ziyarette Prof. Dr. Mehmet Acet'e dekan yardımcılarımız Doç. Dr. Aydın Şentürk ve Doç. Dr. Sinan Akın eşlik etti. 

Sosyal mesafe kurallarının gözetildiği görüşmede Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Prof. Dr. Mehmet Acet'i kutlayan heyet adına dekanımıza çiçek sundu. Rektör Yardımcılarımız, Genel Sekreter Vekilimiz ve dekanlarımız da Prof. Dr. Mehmet Acet'e hayırlı olsun dileklerini sundular ve dekanlık görevinde başarılar dilediler. Prof. Dr. Acet de kendisine yönelik iyi dileklere teşekkür ederek konuklarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 09 Haziran 2020, Salı / 1438 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler