Gediz Belediyesinden Gediz MYO’ya Ziyaret

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak ve beraberindeki heyet Gediz Meslek Yüksekokulumuza bir ziyaret gerçekleştirdi.

DPÜ Gediz Meslek Yüksekokulumuz Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak'ı ağırladı.

Müdürlük makamında sosyal mesafe kurallarına uyularak gerçekleşen görüşmede, Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kavasoğlu ve Muharrem Akçadurak'a Adalet ve Kalkınma Partisi Gediz İlçe Başkanı Mehmet Erkan ve Yapı Kontrol Müdürü Sabri Perşan da eşlik etti. Görüşmede ilçemizin durumu ve ilçemizde yapılması planlanan projeler ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Belediye ve MYO iş birliğinde yürütülecek projelerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Görüşmenin sonunda Akçadurak, Erkan ve Perşan, Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kavasoğlu'na görevinde başarılar diledi. Kavasoğlu da, konuklarına ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 04 Haziran 2020, Perşembe / 1393 defa okundu.

Etiketler : dpü,