DPÜ’den KSBÜ’ye Bayram Ziyareti

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal ve beraberindeki heyet, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesine bayram ziyaretinde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu'ya bayram ziyaretine bulundu.

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede Prof. Dr. Vural Kavuncu'ya rektör yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Çekirdekçi, Prof. Dr. Duygu Perçin Renders ve Prof. Dr. M. Cem Algın ile Genel Sekreter Kutlu Önal, Prof. Dr. Kâzım Uysal'a ise rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Muammer Gavas, Prof. Dr. Hasan Göçmez ve Prof. Dr. Mustafa Aydın ile Genel Sekreter Vekilimiz Prof. Dr. Atilla Batur eşlik etti.

Sosyal mesafe kuralına dikkat edilen bayramlaşma töreninde her iki üniversite yönetimi de karşılıklı olarak bayram tebriklerini ilettiler.

Görüşmede ayrıca ortak çalışmalar hakkında değerlendirmeler yapılarak; ortak altyapı planlamaları, mevcut sorunlar, eğitim çalışmaları ve gelecek yıl planlamaları da ele alındı.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 29 Mayıs 2020, Cuma / 1220 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler