Prof. Dr. Mustafa Aydın’dan Tavşanlı OSB’ye Ziyaret

DPÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Aydın ve Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Cengiz Duran, yeni dönemde öğrencilerimizin uygulamalı derslerini alacakları Tavşanlı Organize Sanayi Bölgesi’ndeki eğitim binalarını ziyaret etti.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Aydın, Tavşanlı OSB'ye ziyarette bulundu.

Prof. Dr. Mustafa Aydın'a ziyaretinde Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Cengiz Duran eşlik etti. Prof. Dr. Aydın ve Doç. Dr. Duran, Tavşanlı OSB'de bulunan ve daha önce yapılan protokol ile Tavşanlı Meslek Yüksekokulumuza devredilen eğitim binalarını ziyaret ederek incelemelerde bulundular.

23 Mart tarihinde Tavşanlı OSB ile Üniversitemiz arasında yapılan protokol ile Tavşanlı Meslek Yüksekokulu bünyesinde bulunan teknık programlar ve uygulama derslerinin bu merkezde yapılması kararlaştırılmıştı.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 11 Mayıs 2020, Pazartesi / 1173 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,