DPÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde Görev Değişimi

DPÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı görevini devralan Prof. Dr. Ramazan Kılıç’a Rektörümüz, Rektör Yardımcılarımız ve Genel Sekreterimiz tebrik ziyaretinde bulundular.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığına atanan Prof. Dr. Ramazan Kılıç, Üniversite yönetiminiz tarafından ziyaret edildi.

DPÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı görevini devralan Prof. Dr. Ramazan Kılıç’a  Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal ve Rektör Yardımcılarımız, Prof. Dr. Muammer Gavas, Prof. Dr. Hasan Göçmez, Prof. Dr. Mustafa Aydın ve Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Atilla Batur tebrik ziyaretinde bulundular. 

Dekan Prof. Dr. Ramazan Kılıç, Fakültede huzur, birlik ve beraberlik ortamını sağlamak ve görevini hakkıyla yerine getirmek için var gücüyle çalışacağını belirtti. Yeni açılacak bölüm ve yeni öğretim üyelerimizle daha güçlü bir kadroyla eğitimin devam edeceğini ifade etti.

Rektör Prof. Dr. Kâzım Uysal da ‘İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemiz üniversitemizin en büyük ve en eski fakültesidir. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemizin 8 binden fazla öğrencisi var. Ben, öncelikle üniversitemizin en büyük fakültesi dekanlığını yürüten değerli hocamız Prof. Dr. İsmail Küçükaksoy ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etmek istiyorum. Şimdi de bu ağır ve şerefli görevi Prof. Dr. Ramazan Kılıç hocamız ifa edecekler. Ramazan Hocama da yeni görevinde başarılar diliyorum. İnanıyorum ki Ramazan hocamız bu görevi hakkı ile yapacaktır. Kendisi idari tecrübesi olan ve fakültemizde sevilen bir arkadaşımızdır. El ele verip çalışarak üniversitemizi ve fakültemizi hak ettiği yere taşıyacağız’ dedi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 11 Mayıs 2020, Pazartesi / 3677 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler