Bilimsel Araştırmalarda Proje Yönetim Stratejileri Semineri Sona Erdi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Proje Yönetim Ofisi Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen Bilimsel Araştırmalarda Proje Yönetim Stratejileri semineri video konferans yöntemiyle düzenlendi.

Bilimsel Araştırmalarda Proje Yönetim Stratejileri semineri tamamlandı.

​DPÜ Proje Yönetim Ofisi Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen ve Yozgat Bozok Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Mustafa Böyükata'nın konuşmacı olduğu seminere farklı dallardan 30 akademisyen katıldı.

Proje Yönetim Ofisi Koordinatörümüz Prof. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu’nun açılış konuşmasıyla başlayan seminerde Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal da katılarak katılımcılara hitap etti.

Prof. Dr. Kâzım Uysal, konuşmasında bilimsel çalışmaların ve projelendirmenin önemine değindi ve seminerin katılımcılar ve Üniversitemiz açısından verimli geçmesini diledi.

Semineri veren Prof. Dr. Mustafa Böyükata, etkinlik boyunca proje döngüsü yönetimi, mantıksal çerçeve matrisi, proje konusu belirleme, durum analizi, kaynak taraması, projelere fon bulma yolları, planlama, iş-zaman çizelgelerine uyum ilkeleri, ekibin niteliği ve rolü, zaman yönetimi, bulguları izleme, analiz ve yorumlama stratejileri, alternatif planların tasarımı, risk analizi ve rapor hazırlama teknikleri konularındaki bilgi ve deneyimlerini katılımcılarla paylaştı.

Etkinlik katılımcıların sorularının yanıtlanmasıyla son buldu.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 28 Nisan 2020, Salı / 1220 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler