Lisansüstü Eğitim Enstitümüzden Teşekkür Plaketi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü yönetimi tarafından, kapatılan Sosyal Bilimler Enstitüsünde görev yapan akademisyenlerimize teşekkür plaketi verildi.

DPÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü görevleri sona eren akademisyenlerimize plaket sundu.

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Enstitü Toplantı Salonunda salgın tedbirlerine uyularak gerçekleşen toplantıda, 28 Mart 2020 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile kurulan Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsünün yöneticilerinden Enstitü Müdürü Prof. Dr. Şahmurat Arık, Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Esra Işık ve Enstitü Sekreteri Alper Yılmaz, aynı kararla Sosyal Bilimler Enstitüsünün kapatılması üzerine Müdür Yardımcılığı görevi sona eren Doç. Dr. Arif Kolay ve Enstitü Yönetim Kurulu Üyelikleri sona eren Doç. Dr. Nurettin Gülaçtı ve Dr. Öğr. Üyesi Ercan Yaşar ile bir araya geldi.

Toplantının sonunda Prof. Dr. Şahmurat Arık, Enstitüdeki çalışmalara katkılarından dolayı Doç. Dr. Arif Kolay, Doç. Dr. Nurettin Gülaçtı ve Dr. Öğr. Üyesi Ercan Yaşar’a plaket sunarak bundan sonraki akademik hayatlarında başarı dileklerini sundu.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 22 Nisan 2020, Çarşamba / 1222 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler