DPÜ Senatosu ’Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ Dedi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Senatosu’ndan, Cumhurbaşkanımızın başlattığı Biz Bize Yeteriz Türkiyem adlı yardım kampanyasına tam destek kararı geldi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Senatosu ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına bir maaşla destek kararı aldı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Senatosu video konferans yöntemi ile 31 Mart 2020 tarihinde tek gündem maddesi ile olağanüstü toplandı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla başlatılan ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nin nasıl katkı verebileceği değerlendirilip karara bağlandı.

Toplantıda hem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın hem de konuyla ilgili bir açıklama yapan YÖK Başkanımız Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç’ın açıklamalarını aktaran Prof. Dr. Kâzım Uysal, kendisiyle birlikte rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Muammer Gavas, Prof. Dr. Hasan Göçmez ve Prof. Dr. Mustafa Aydın ile Genel Sekreter Vekilimiz Prof. Dr. Atilla Batur’un ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına bir aylık maaşlarını bağışlayacaklarını açıkladılar ve tüm senato üyelerimize de bu kampanyaya katılma çağrısında bulundular.

Toplantıya katılan Kütahya Dumlupınar Üniversitesi senato üyeleri de oy birliği ile ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına birer aylık maaşlarıyla katılma kararı aldılar. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi senato üyeleri ayrıca üniversitemizin tüm akademik ve idari personelinin de kampanyaya destek vermeleri tavsiyesinde bulundular.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 31 Mart 2020, Salı / 2544 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler