Demirci, Özçalık ve Sayıner’den Rektörümüze Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Pazarlar Belediye Başkanı Bilal Demirci, Kütahya İl Tarım ve Orman İl Müdürü Orhan Özçalık, Çölyak Yaşam Derneği Başkanı Nuray Kolcu Sayıner ve beraberlerindeki heyet ile bir araya geldi.

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Pazarlar Belediye Başkanı Bilal Demirci, Kütahya İl Tarım ve Orman İl Müdürü Orhan Özçalık ve Çölyak Yaşam Derneği Başkanı Nuray Kolcu Sayıner'i ağırladı.

Rektörlük makamında sohbet şeklinde gerçekleşen ve Pazarlar Meslek Yüksekokulumuzdan öğretim üyelerimizin de bulunduğu görüşmenin sonunda, Pazarlar Belediye Başkanı Bilal Demirci ve Kütahya İl Tarım Orman İl Müdürü Orhan Özçalık ve Çölyak Yaşam Derneği Başkanı Nuray Kolcu Sayıner, Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal'a çalışmalarında başarılar diledi.

Uysal da Demirci, Özçalık, Sayıner ve öğretim üyelerimizin ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sundu ve çalışmalarında başarı dileklerini sundu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 16 Mart 2020, Pazartesi / 1743 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,