DPÜ’de Koronavirüs Toplantısı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Korona Virüsü Komisyonu, koronavirüse karşı alınacak önlemleri görüşmek üzere Rektörlük binamızda toplantı yaptı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Korona Virüsü Komisyonu, koronavirüse karşı alınacak yöntemleri görüştü.

Rektörlük binamızdaki Toplantı Salonu'nda Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Aydın'ın komisyon başkanlığında düzenlenen toplantıya, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hasan Göçmez ile komisyon üyeleri katıldı.

Toplantıda virüsün yayılmaması için akademik ve idari birimlere düşen görevler, devlet organları tarafından yapılan açıklamalar ve bunların uygulanması, virüsle mücadele kapsamında yurt içinde ve yurt dışında alınan tedbirler ve eğitim takviminde yapılacak olası değişiklikler ele alındı.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 13 Mart 2020, Cuma / 4645 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,