Vali Yardımcısı Ertekin’den Güzel Sanatlar Fakültemize Ziyaret

Kütahya Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Levent Mercin düzenlenmesi planlanan 1. Uluslararası Kütahya Ahmet Uluçay Kısa Film Festivali ve Yarışması ile ayrıntıları görüşmek üzere bir araya geldi.

Güzel Sanatlar Fakültemizin Dekanı Prof. Dr. Levent Mercin, Kütahya Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin ile buluştu.

Dekanlık makamında yapılan görüşmede Prof. Dr. Levent Mercin ve Halil İbrahim Ertekin, Kütahya’daki kültür-sanat hayatı, etkinlikler ve bu kapsamda düşünülen 1. Uluslararası Kütahya Ahmet Uluçay Kısa Film Festivali ve Yarışması ile ilgili olarak Valilik ve Güzel Sanatlar Fakültesmiz arasındaki iş birliği süreci hakkında görüşerek taslak çalışmaları üzerine fikir alışverişinde bulundular.

Görüşmenin ardından Prof. Dr. Mercin, Ertekin ve heyetine Fakültemizde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi ve atölyeleri gezdirdi. Ertekin bu sırada öğrencilerimizle konuşup istek ve düşüncelerini dinledi.

Ziyaret sonunda festival ile ilgili iş birliğinin sürdürülmesi ve çalışmaların izlenmesine karar verildi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 12 Mart 2020, Perşembe / 820 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,