Sanat ve Tasarım Öğrencilerimizden Önemli Başarı

DPÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Sanat ve Tasarım Anasanat Dalı öğrencilerinden Rümeysa Zeynep Araçlı, Deniz Babilik, Abdulmetin Siyam ve Taner Türkel, 37. Uluslararası Ankara Müzik Festivali Afiş Yarışmasında 116 tasarım arasından finalist 27 sanatçı arasına girdi.

DPÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Sanat ve Tasarım Anasanat dalı öğrencilemizin tasarımları finalist oldu.

Sevda-Cenap And Müzik Vakfı tarafından bu yıl 37. kez düzenlenecek Ankara Müzik Festivali'nde yer alacak afiş sergisine katılan Güzel Sanatlar Fakültemizin mezunu ve Sosyal Bilimler Enstitümüzün öğrencileri olan Rümeysa Zeynep Araçlı 2, Deniz Babilik, Abdulmetin Siyam ve Taner Türkel de 1 eserle başvuran 116 eser arasından sergilenmeye layık bulunan 27 tasarım arasında kendilerine yer buldular.

Tasarımlar 4-28 Nisan tarihlerinde 37. Ankara Müzik Festivali'nde sergilenecek. Festival yeri ve programları önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 12 Mart 2020, Perşembe / 274 defa okundu.

Etiketler : DPU, Kütahya, Dumlupinar, dumlupinar üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Uluslararası Ankara Müzik Festivali,