DPÜ’de ’Sağlıklı İlişki Nasıl Olur’ Konferansı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Renk Körü Fikirler Topluluğu tarafından düzenlenen ve Psikolog Sevde Saygılı’nın konuşmacı olarak katıldığı Sağlıklı İlişki Nasıl Olur başlıklı konferansa ev sahipliği yaptı.

DPÜ'de 'Sağlıklı İlişki Nasıl Olur' başlıklı konferans düzenlendi.

Renk Körü Fikirler Topluluğumuz tarafından Güzel Sanatlar Fakültemizdeki Kırmızı Salon'da düzenlenen etkinliğe akademik ve idari personellerin yanı sıra çok sayıda öğrencilerimiz katıldı.

Psikolog Sevde Saygılı, konferansta yaptığı konuşmada kişiler arası ilişkilerin sağlıklı olduğunu gösteren işaretleri, ilişki kurmakta yaşanan zorluklara karşılık çözüm önerilerini, geçmişteki olumsuz deneyimlerin günlük hayata etkisini azaltma, ikili ilişkilerde söylenmesi gerekenler ve yaşanan sorunları aşma konusunda katılımcıları bilgilendirdi ve kendisine yöneltilen sorulara yanıt verdi.

Konferansın sonunda Saygılı'ya hediye takdimi yapıldı.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 11 Mart 2020, Çarşamba / 1284 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,