Dr. Ömer Toraman’dan DPÜ’ye Ziyaret

Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, Üniversitemizin Fen Edebiyat Fakültesindeki Tarih ve Biyoloji bölümlerini ziyaret etti ve her iki bölümdeki çalışmalar hakkında öğretim üyelerimizden bilgi aldı.

Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, Üniversitemizi ziyaret etti.

Rektörlük binamızda Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Hasan Göçmez ve Prof. Dr. Mustafa Aydın ve Genel Sekreter Vekilimiz Prof. Dr. Atilla Batur tarafından karşılanan Vali Dr. Ömer Toraman, buradan Fen Edebiyat Fakültemize geçti.

Burada Dekanımız Prof. Dr. Rahmi Kasımoğulları ve fakültemizin yöneticileri ile öğretim üyeleri tarafından karşılanan Vali Toraman, Biyoloji bölümüne geçerek bu alandaki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bölümümüzde bulunan Zooloji Koleksiyonu'nu da ziyaret eden Toraman, koleksiyon hakkında bilgiler aldı.

Biyoloji bölümünün ardından Tarih bölümümüze geçen Toraman, öğretim üyelerimizden yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyaretin sonunda Toraman, Rektörümüze ve Üniversite heyetimize teşekkürlerini sundu. Ziyaret günün anısına karşılıklı hediye sunumu ile sona erdi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 25 Şubat 2020, Salı / 1460 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler